DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kapanan Migros doludan kaçan sürücülere yaradı

Kapanan Migros doludan kaçan sürücülere yaradı
28.07.2017
1.100
A+
A-

Kapanan Migros doludan kaçan sürücülere yaradı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de etkili olan sağanak yağış ve fırtına özellikle yolda olan sürücülere zor anlar yaşattı.

Aniden başlayan dolu nedeniyle zor anlar yaşayan sürücülerin bir kısmı geçtiğimiz aylarda kapanan Değirmendere Migros binasının girişine sığınarak korunmaya çalıştı.

Sürücülerin sığınacak limanı oldu

Geçtiğimiz aylarda kapanan ve yıkılarak 200 yataklı hastane yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na devredilen Migros binasının girişi geçtiğimiz gün aniden başlayan fırtınada adeta sürücülerin sığınacak limanı oldu. Bir anda başlayan dolu yağışıyla ne yapacaklarını şaşıran sürücüler çareyi kapanan Migros binasının önüne parketmekte buldu. Dolu yağışının bitmesinin ardından sürücüler yollarına devam ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.