DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARAMÜRSEL MİLLİ İRADE, DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK NÖBETİ TUTTU

KARAMÜRSEL MİLLİ İRADE, DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK NÖBETİ TUTTU

15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen Hain Darbe Girişiminin 1 Yılında, Milli İrade, Demokrasi ve Özgürlük nöbeti tüm Karamürsel halkı ile birlikte tutuldu.

15 Temmuz 2016 yılından gerçekleştirilen hain Darbe girişiminin 1. Yılı anma töreni; Milli İrade, Demokrasi ve Özgürlük Nöbeti ile sabah 07:00’ye kadar anıldı. Karamürsel Belediyesi tarafından organize edilen Milli İrade, Demokrasi ve Özgürlük Nöbeti 21:00 ‘da sahne alan Galata Mevlevihanesi, ile başladı. İlhan Çınar Alanına kurulan dev akranda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının izlenmesi ile devam eden programda, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu da birer konuşma yaptı.

Darbe gecesi Darbeyi Engelleyen en önemli olaylar arasında gösterilen Salalar o gün ki duygu ile saat 00:13’te tüm Karamürsel’de tekrar okundu.

İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in yapmış olduğu Dua ve Video gösterimleri ile birlikte devam eden Milli İrade, Demokrasi ve Özgürlük Nöbeti Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve protokol üyelerinin Türkiye Büyük Millet Meclisindeki halka canlı yayınlanan hitapları ile saat 03:30’a kadar devam etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar tutulan Milli İrade, Demokrasi Nöbetinde son olarak saat 05:30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Millet Camiinde Türk Ulusuna Canlı yayında bağlanarak hitap etmesi yayınlandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.