DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Altıntaş Halıdere Fizik Tedavi Merkezini inceledi

Kaymakam Altıntaş Halıdere Fizik Tedavi Merkezini inceledi

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Halıdere’de hizmete başlayan Fizik Tedavi ve Toplum Ruh sağlık merkezini ziyaret

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Halıdere Fizik Tedavi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlivan´dan merkez hakkında bilgiler aldı.

Altıntaş, “Bölge halkı için önemli”

İlçemiz Kaymakamı Mustafa Altıntaş Halıdere Fizik Tedavi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret etti burada incelemelerde bulunarak, Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlivan´dan merkez hakkında bilgiler aldı. Altıntaş´a ziyaretinde İlçe Sağlık Müdürü Salim Çavdar, Halıdere Muhtarları Ataman Akdemir ve Seyfi Eraydın´da eşlik etti.

Vatandaşlara şifa dağıtıyor

Başhekim Pehlivan merkez hakkında şu bilgileri verdi; ”Merkezimizde 5 fizik tedavi, 4 fizyoterapist, Fizik Tedavi Uzmanı ise 1 adet bulunmakta. Bunun yanı sıra hemşire, röntgen teknisyeni, güvenlik, eterin temizlik görevlileri de yer alıyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde bir psikiyatri uzmanı, iki adet ise uzman psikiyatri hemşiresi, sosyal hizmet uzmanı psikolog, iş ve uğraşı terapisti mevcut. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde özellikle Halk Eğitim Müdürlüğü´nden ve belediyeden katkı sağlayan spor hocaları, sosyal faaliyet ile ilgili olarak Halk Eğitim Uzmanları hizmet vermekte. Ayrıca vatandaşlarımıza müzikle terapi yoluyla katkıda bulunulmakta.” dedi.

Evde Sağlık Hizmeti ile dikkat çekiyor

Pehlivan ayrıca ”Fizik tedavi merkezimizde günde 300´ün üzerinde seansta hastalarımıza fizik tedavi hizmeti verilmekte, iki tane hasta transfer aracımız bulunmakta ayrıca bunun dışında bir tane de engelli vatandaşlarımız için düzenlenmiş aracımız mevcut durumda. Bunun dışında son olarak hastanemize ya da sağlık merkezimize gelemeyecek evde tedavi görmesi gereken yatalak hastalarımız için de evde Fizik Tedavi hizmeti sunuyoruz” dedi. Fizik Tedavi ve Toplum Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunan Kaymakam Mustafa Altıntaş ise vatandaşların sağlığının düşünüldüğü merkez için bu hizmette katkısı olan herkese teşekkürlerini sunarak vatandaşlardan da böyle bir hizmetten dolayı büyük övgü aldı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.