DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Orta Boy Şampiyonu Ramazan Sarı Ödüllendirildi

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Orta Boy Şampiyonu Ramazan Sarı Ödüllendirildi

 

Kırkpınar yağlı güreşlerinde deste orta boy şampiyonu olan Gölcük’lü güreşçi Ramazan Sarı için düzenlenen program ile Gölcük protokolü ve iş adamları bir araya gelerek Sarı’nın başarısını ödüllendirdiler.

Gölcük Belediyesi Yunus Emre Parkında bulunan Tirvana Garden Cafe’de gerçekleşen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreş Ağası Mehmet Özbek, Gölcük’lü iş adamları, Gölcük Belediyespor Antrenörleri ve Güreşçileri katıldılar.

“Ramazan Sarı Kardeşimizi Gönülden Kutluyorum”

Programda bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ata sporumuz güreşe gönün veren sevgili dostlar, değerli hemşerilerim, değerli güreşçi kardeşlerimiz ve değerli konuklar. Bu spora tüm Türkiye olarak diğer spor dallarında olduğu gibi gereken önemi veriyoruz. Başarıyı arzuluyoruz, hedefliyoruz bunda bir tereddüt yok, dereceyi istiyoruz bunda da bir şüphe yok ama bu ata sporuna gönül vermiş gençlerimizi yetişmesi adına alt yapıyı oluşturmak daha da öncelikli görevimiz. Burada biz hem güreşçi yetiştireceğiz hem de ülkesine sevdalı, bayrağını seven, vatanına yürekten bağlı, kulağı ezanda olan milli ve manevi değerleriyle yaşantısını bütünleştirmiş bizleri temsil etme noktasına da gereken hassasiyeti gösteren evlatlarımızı yetiştireceğiz. Bu konuda çok şükür güreşçilerimiz bizi memnun ediyorlar. Türkiye’nin her köşesinde güreş etkinlikleri düzenleniyor. Bizim güreşçilerimiz Mehmet Ağamızın ve hocalarımızın önderliğinde olabildiğince tüm güreş organizasyonlarına katılmaya çalışıyor. Bu sene de çocuklarımızı dualarda kırk pınara uğurladık ve Allaha çok şükür hepsi sağlıklı bir şekilde geri döndü. Her sene mücadele etmeye devam edeceğiz ve elimizden geldikçe, imkanlarımız el verdikçe çocuklarımıza destek vereceğiz. Ramazan Sarı’ya ayrı bir parantez açıyorum onu gönülden kutluyorum ve tebrik ediyorum yolunuz açık olsun” dedi.

Başkan Ellibeş’in konuşması sonrası Kırkpınar Yağlı Güreşleri deste orta boy birincisi Ramazan Sarı, programa katılanlar tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Program toplu foto çekimiyle son buldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.