DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ’NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ’NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bayrak ile yönetim ve denetim kurulu üyelerini kabul etti. Genel Müdür Ali Sağlık’ı iftihar kaynağı olarak gördüklerini belirten dernek yöneticileri, Kandıralılar kitabı ile Kandıra yoğurdu hediye etti.

PROF. DR. BAYRAK,”GENEL MÜDÜR SAĞLIK, İFTİHAR KAYNAĞIMIZ”

İSU Genel Müdürlüğü’ne atanması ile birlikte ziyaretleri kabul eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli Kandıralılar Derneği’ni makamında ağırladı. Yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Dernek Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bayrak, ”Bölgemizin yetiştirdiği çalışma hayatı başarılarla dolu bir insanın İSU Genel Müdürlüğü görevine atanmasının haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Kandıralılar Derneği olarak bizim iftihar kaynağımız olmuştur. Ali Sağlık Bey, şimdiye kadar olduğu gibi İSU Genel Müdürlüğü gibi önemli bir görevi de başarılı bir şekilde yapacağına ve kurumun başarı çıtasını yükselteceğine inanıyoruz. Bu konuda Kandıralılar Derneği olarak her türlü desteği vermeye hazırız. ”dedi.

SAĞLIK,”BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Ziyaretlerinden ve iyi niyetlerinden dolayı Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerine teşekkür eden Genel Müdür Ali Sağlık, “İSU olarak kamu kurum-kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile Kocaeli’nin yaşam kalitesini artırarak çağdaş ve modern kent olması için çalışıyoruz. Hizmet kurumu olarak birlikten güç doğduğuna inanıyoruz. Bu çerçeve de çalışıyoruz. Gönül bağım olan Kandıra ve Kandıra insanını her zaman yanımızda gördüm. Bu yeni görevimizdeki ağır sorumluluk gerektiren çalışmaların başında yaptıkları nazik ziyaretlerden ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. ”dedi.

KANDIRA YOĞURDU HEDİYE EDİLDİ

Dernek Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bayrak ve dernek yöneticileri tarafından Genel Müdür Ali Sağlık’a seramik tabak, Kandıralılar Derneği kitabı ve Kandıra yoğurdu hediye edildi. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, hediyelerden dolayı teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.