DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli’deki tüneller özel ekiple temizleniyor

Kocaeli’deki tüneller özel ekiple temizleniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelindeki tünellerde temizlik yapılıyor.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde bulunan tünellerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler tünellerde araçların geçişlerinde egzoz dumanlarından oluşan ve lastiklerle beraber gelen kirliliğin önüne geçti. Tüneller özel araçlarla yıkanıp temizlendi.

TERTEMİZ TÜNELLER

Büyükşehir Belediyesi kentin ulaşımını tünel, duble yol, köprülü kavşak gibi hizmetler ile kesintisiz olmasını sağlarken bu alanlarda oluşan kirlilik için de özel çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından özel ekip ve ekipmanlar ile temizlik hizmeti yürütülüyor.

SEKA, DERİNCE, HANİBAL…

Çalışmalar kapsamında kent genelinde bulunan tünellerde oluşan kirliliğin önüne geçildi. Uzman ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Seka Tüneli, Derince Tüneli ve Gebze Osmangazi ve Hanibal Tüneli’nde temizlik çalışması yaptı. Çalışma ile tünellerde oluşan kirlilik ortadan kaldırıldı.

 UZMAN EKİPLER GÖREV YAPIYOR

Temizlik çalışmaları uzman ekipler tarafından yapılıyor. Her bir tünel için 3 tanker, 2 süpürge aracı ve 30 kişilik temizlik personeli hizmet veriyor. Ekipler hem tünel yolları hem de duvarlarının temizliğini sağlıyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.