DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfezli Gençler ‘Meslek’ Edinecek

Körfezli Gençler ‘Meslek’ Edinecek
30.07.2017
691
A+
A-

Körfezli Gençler ‘Meslek’ Edinecek

Körfez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında ‘meslek edindirme kurslarının’ açılması için protokol imzalandı. Eğitimler ilk etapta 3 kurs merkezinde verilecek.

Körfez Belediyesi, öğrencilerin daha iyi eğitim görmesi için verdiği desteği bu kez de gençlerin mesleki eğitim alması için sürdürecek. Körfez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü arasında dün Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın makamında meslek edindirme kurslarının açılması için protokol imzalandı. Başkan Baran, yapılacak hizmetin önemine vurgu yaptı.

Desteğimiz Sürecek

Protokol törenine Başkan İsmail Baran dışında; Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Gökhan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut katıldı. Protokol imza töreni sonrası konuşan Başkan İsmail Baran, eğitime her alanda hizmet vermeyi sürdüreceklerinin altını çizdi.

Hayranlıkla İzliyorlar

Desteklerinden dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “Diğer ilçelerde bu kadar geniş kapsamlı bir birliktelik yok. Zaman zaman İl Milli Eğitim Müdürümüzün başkanlığında ilçe müdürlerimiz ile yaptığımız toplantılarda Körfez’deki birlikteliği hayranlıkla takip ediyor” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.