DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Küçük Ilgaz sokak köpekleri tarafından ısırıldı BU KORKU ARTIK BİTMELİ

Küçük Ilgaz sokak köpekleri tarafından ısırıldı     BU KORKU ARTIK BİTMELİ
25.07.2017
1.800
A+
A-

Küçük Ilgaz sokak köpekleri tarafından ısırıldı

 

BU KORKU ARTIK BİTMELİ

 

İlimizin pek çok bölgesinde sokak köpekleri sorunu devam ediyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi 3006. Sokakta bulunan Sokak köpekleri 6 yaşındaki Ilgaz Şeran’a saldırarak, yaraladı. Ilgaz’ın ailesi bu duruma sert tepki gösterdi.

Şeran Ailesi duruma tepkili

Küçük Ilgaz’ın ailesi yaşadıkları bu olaya sert tepki gösterdi. Aile yaptığı açıklamada, “Bu sorun son zamanlarda özellikle Gölcük bölgesinde çok arttı. Yerel yönetimler de halkı çok rahatsız eden sokak köpekleri konusunda ne yazık ki kayıtsız kalıyorlar. Sokak Köpekleri çocuklarımıza saldırıyor. Yetkililer artık bir an önce harekete geçmeli” dedi.

“Yetkililer harekete geçmeli”

Gölcük’e bağlı Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde 3006. Sokak’ta oturan Şeran ailesinin küçük kızı Ilgaz, sokak köpeklerinin son kurbanlarından biri oldu. 6 yaşında Donanma İlköğretim Okulu 1’inci sınıf öğrencisi olan Ilgaz Şeran, evinin yakınlarında oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bir köpek, küçük kızı bacağından ısırdı, iki gün hastanede yatmasına neden oldu.

Başka çocuklara da saldırmamalılar

Yaşanan bu durum küçük Ilgaz’ı oldukça korkuttu. Vatandaşlar uzun zamandır kontrolsüzce artan sokak köpekleri yüzünden dışarıya rahat çıkamadıklarını ifade ediyordu. Küçük Ilgaz’ın annesi d aynı bölgede üç kez köpeklerin saldırısına uğramış. Bölgede pek çok kişi köpekler tarafından ısırılmış. Bu durum sadece çocukları değil bütün vatandaşları tedirgin ediyor.

 

YORUMLAR

  1. ersin dedi ki:

    55 çok net söylüyorum allah korusun aynı şey benim oğlumun başına gelsin o belediye yi başına yıkıcam haberin olsun

  2. Yaşar Daru dedi ki:

    ALLAH rızası için şu lackaligi bi bırakın.belediyecilk yapın insanları bezdirmeyin. kendiniz yapamıyonuz idari amirlerinzii bi takip edin.