DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN Leyla ve Ramazan çifti dünya evine girdi

MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN  Leyla ve Ramazan çifti dünya evine girdi
25.07.2017
1.552
A+
A-

MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN

Leyla ve Ramazan çifti dünya evine girdi

İlçemizin sevilen ailelerinden Kanbur ailesi’nin Sınav Dershanesinde Edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Leyla Kanbur ile ve Bursa’nın sevlien ailelerinden olan Kolay ailesinin yakışıklı oğulları Gebze Bosh Rexroth firmasında çalışan Ramazan Kolay geçtiğimiz gün muhteşem düğün ile dünya evine girdi. Hayatlarının en mutlu gününü yaşadılar. Leyla Kanbur ve Ramazan Kolay çifti geçtiğimiz gün Bursa/Osmangazi’de yer alan Salon Rüya Park Gümüş Salonunda hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadılar. Düğün törenine Kanbur ve Kolay ailelerinin aile yakınları ve sevenleri katıldı.

KINA GÖLCÜK’TE DÜĞÜN BURSA’DA

Kına Gecesi Gölcük Neşeli Düğün Salonunda yapıldı. Kına gecesine ise horon ve halaylar damga vurdu. Kına’nın yakılmasıyla birlikte duygusal anlar yaşayan Kanbur ailesini sevenleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Özellikle Gelin Leyla Kanbur’un abisi Ferdi Kanbur’un arkadaşları bu güzel çifti yalnız bırakmadı. Kına gecesi eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken gençler gönüllerince eğlendiler.

KINADAN SONRA KAVAKLI SAHİLİNDE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ YAPILDI

Kına gecesinden sonra gelin ve damat’ın yakın arkadaşlarıyla birlikte Kavaklı’da bulunan Anfora Cafe’de eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Gelin ve Damat’a bir sürpriz ise bu sırada gelin’in abisi olan Ferdi Kanbur’un arkadşları tarafından yapıldı. Kavaklı sahilinde deprem anıtının olduğu alanda nazar değmesin ve mutlulukları bir ömür boyu sürsün diye 41 havai fişek atıldı. Görsel şölen etraftaki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Anfora Cafe’nin sahibi Mehmet Kanpara ve Cafe’nin yetkilileri de gelerek gelin ve damat’ı tebrik ettiler. Anfora cafe’de şarkılar ve türküler eşliğinde eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Genç çifte sevenleri ve dostları güzel temennilerini iletti

Leyla ve Ramazan çiftinin mutlu günlerinde mutlulukları ve heyecanları dikkatlerden kaçmadı. Gerçekleştirilen düğün törenine katılım yoğun oldu. Bursa/Osmangazi’de yer alan Salon Rüya Park Gümüş Salonunda olan düğün töreni oldukça renkli ve güzel geçerken, genç çifte sevenleri ve dostları güzel temennilerini iletti. Bizde Gazetemiz olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

DAMADIN AİLESİNDEN MUHTEŞEM KARŞILAMA

Bursa’da yapılan düğünde ise damadın ailesi misafirlerle düğün boyunca tek tek ilgilendi. Her masa ile özellikle ilgilenen damadın ailesi misafirler tarafından da tam not aldı. Bizler de Gölcük Haber Gazetesi olarak Leyla ve Ramazan kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, yüzlerinden gülücüklerin hiç eksik olmamasını temenni ediyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.