DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden hastane hakkında çıkan habere cevap

Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden hastane hakkında çıkan habere cevap

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi geçtiğimiz gün bazı yazılı medya organlarında çıkan habere cevap vererek, kamuoyunu bilgilendirdi.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hakkında, “80 yaşındaki amcayı gözyaşları içinde bıraktılar” şeklinde önce sosyal medya daha sonrada yazılı medyada çıkan haberdeki iddialar hakkında hastane yöneticiliğimiz derhal inceleme yapmış ve aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duymuştur.

  • Hastanemiz Sağlık Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda, en iyi, en ulaşılabilecek, hasta ve insan memnuniyetini en üst düzeyde tutma gayretinde ve nitelikli sağlık hizmeti vermek amacındadır.
  • Bahse konu olan kişi hastanemize başvurmuştur. Başvurusunda yaşlı olduğunu, daha önce felç geçirdiğini, yalnız yaşadığını ve kendi kendine bakmakta zorlandığını ifade etmiştir. Bunun üzerine sosyal hizmet uzmanı görevlendirilerek gerekli sağlık kontrollerinin yapılması sağlanmış, nöroloji uzmanı tarafından muayene ve tetkikleri (beyin tomografisi dahil) yapılmıştır. Hastanın tedavisi düzenlenmiş ve yatmasını gerektirecek bir durum tespit edilmemiştir.
  • Kişinin yalnız yaşadığı ve kronik rahatsızlıkları nedeniyle ilerideki dönemlerde yaşamını idame ettirmesinin daha zor olacağı göz önünde bulundurularak ilgili kişiye huzurevine yerleştirilmesi önerilmiş ve kişide bunu memnuniyetle kabul etmiştir. Bu konudaki süreç sosyal hizmet uzmanımız tarafından yürütülmektedir.

Bu nedenle bahsi geçen iddialar gerçeklikten uzak olup gerekli işlemler devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.