DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÖNEMLİ KONULAR MASAYA YATIRILDI

ÖNEMLİ KONULAR MASAYA YATIRILDI

Temmuz ayı Köy Muhtarları Toplantısı gerçekleştirildi

 Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Köy Muhtarları Toplantısının Temmuz ayı ayağı dün sabah Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, Daire Müdürleri ve Köy Muhtarları katıldı.

Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumalıyız”

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Altıntaş, “Siz değerli Muhtarlarımıza her zaman önem verdiğimizi biliyorsunuz. Şu anda yaz mevsimi ve okullarımız kapalı. Bizler okullarımıza daha fazla önem verelim. Gerekli duyarlılığı gösterelim. Okul çevrelerine kamera takılması konusunda düzenlemeye gidilecek. Bu konu ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçilmesinde yarar vardır. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimizdir. Şu anda çocuklarımızı madde bağımlılığı gibi tehlikelerden korumamız gerekiyor. Bu yönde bu hususta sizlerden Uyuşturucu ve benzeri alışkanlıklardan korunması konusunda destek bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.