DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ORGANLARININ TAMAMINI BAĞIŞLADI

ORGANLARININ TAMAMINI BAĞIŞLADI

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’tan örnek davranış

 

Tüm Türkiye’de olduğu kadar ilçemizi de yakından ilgilendiren organ bağışı konusuna Gölcük Kaymamamı Mustafa Altıntaş’tan çok büyük bir destek geldi ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş organlarını bağışladı.

Altıntaş, “Tüm halkımızın destek vermesini diliyorum”

İlçemizde  organ bağışı bilincinin yeterince geliştirilmesini sağlamak ve vatandaşların konu ile ilgili sorularına yanıt verilmesi amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü  tarafından tanıtım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda   İlçe Sağlık Müdürü ve Gölcük  Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Dr. Salih Çavdar ve ekibi organ bağışı kampanyası çerçevesinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı  ziyaret etti. Gölcük Kaymakamı  Mustafa Altıntaş  organ bağışının hayat kurtardığını vurgu yaparak organlarını bağışladı. Gölcük Kaymakamı  Mustafa Altıntaş  , “İlçe Sağlık Müdürü  ve ekibini misafir ettik. Doktorumuz Salih Çavdar’dan  organ bağışı konusunda bilgiler aldık. Organ bağışı bekleyen Türkiye’de çok sayıda hasta olduğunu öğrendik. Bu konu karşısında duyarsız olamazdım ve organlarımı bağışlama kararı aldım. Verdiğim bu karar ile belki de birden fazla kişinin yaşamasına vesile olabileceğim. Organ bağışı tüm dünyada olduğu kadar ülkemiz içinde çok büyük bir önem taşıyan bir konu ve Toplum Sağlığı Merkezi personeli Gölcük’ te organ bağışı konusunda çalışmalarını çok güzel sürdürüyor. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Organ bağışı konusunda tüm halkımızın destek vermesini diliyorum” dedi.

Çavdar, “Organ bağışı ile ailelerin üzüntüsünü sevince dönüştürün”

İlçe Sağlık Müdürü ve Gölcük  Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Dr. Salih Çavdar, “ Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş’ın yapmış olduğu bu büyük davranış tüm toplumumuz tarafından örnek alınması gereken bir davranıştır. Kampanyamıza fedakarca yapmış olduğu destekten dolayı Kaymakam Beyimize çok teşekkür ederim. Organlarını bağışlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğüne davet ediyorum. Tüm dünyada organ bağışı daha çok kadavradan(ölüden) canlıya yapılırken ülkemizde ise canlıdan canlıya yapılmaktadır. Yani anne baba veya diğer akrabaların yaşarken ihtiyacı olan diğer akrabasına nakil şekilde yapılmaktadır. Ama asıl olmasını istediğimiz ise kadavradan canlıya şeklinde olmasıdır. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Organlarımız biz öldükten sonra çürümesin. Bir annenin, babanın veya çocuğun yaşamasına vesile olsun. Organ bağışı ile ailelerin üzüntüsünü sevince dönüştürün” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.