DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Orhan Mahallesi muhtarı ve azalarını ağırladı

Orhan Mahallesi muhtarı ve azalarını ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, yapılan son seçimle göreve gelen İzmit Orhan Mahallesi Muhtarı Salim Acarsoy ve azalarını makamında ağırladı.

Başkan Karaosmanoğlu,

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nazmi Balaban’ın yerine seçilen Salim Acarsoy ve azalarını makamında kabul etti. Nazmi Balaban’ın çok iyi bir insan olduğunu ve görevi müddetçe vatandaşlarla yakından ilgilendiğini belirten Karaosmanoğlu, “Mekânı cennet olsun. Mahallesindeki herkese yetişmeye ve yardımcı olmaya çalışan muhtarımızdı” dedi.

“MUHTARLARIMIZ GENÇLİK VE KADIN PROJELERİNDE AKTİF OLMALI”

Orhan Mahallesi Salim Acarsoy’u göreve gelmesinden dolayı tebrik eden ve başarılar dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki çok çalışarak ve vatandaşlarımızın her derdine derman olacak çözümleri bularak rahmetli Nazmi Balaban muhtarımızı aratmayacaksınız. Göreve gelerek büyük bir sorumluluk aldığınızı da ifade etmek isterim” açıklamasını yaptı. Büyükşehir yatırımlarının muhtarlarımızla birlikte koordine ettiklerini de belirten Karaosmanoğlu, “Özellikle gençliğimize ve kadınlarımıza dönük projelerde muhtarlarımız daha aktif olmalıdır. Mahallelerdeki kadınlarımızın spor yapmalarına olanak sağlamada çalışmalarımız var. Muhtarlarımızdan özellikle “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesine destek vermesini istiyorum” diye konuştu.

“BÜTÜN DÜNYAYA VERDİĞİMİZ EN GÜZEL CEVAPTIR”

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimi üzerine de değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, bugün bütün dünyanın gözü üzerimizde diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türk milletinin ülkesine, vatanına ve demokrasisine sahip çıktığını yedi düvel birden gördü. Hükümetinin, devletinin ve cumhurbaşkanının arkasında olduğunu bir kez daha ispat etti. Birlik ve beraberliğimiz dosta düşmana bütün dünyaya verdiğimiz en güzel cevaptır. Bu anlayışta mahallerimizde olgunlaşmaktadır” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.