DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

PAZARCILARDAN İZMİT BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

PAZARCILARDAN İZMİT BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
30.07.2017
693
A+
A-

PAZARCILARDAN İZMİT BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret ettiler.

Bazı pazarcı esnafının da yer aldığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti. Zabıta Müdürü Nihat Kaymak’ın da yer aldığı ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, “ zaman zaman Pazarcılar Odası Başkanımız ve pazarcılarımızla bu tür buluşmaları yapıyoruz. Bu buluşmamızda da pazarcı esnafının taleplerini ve sorunlarını konuşarak konuyla ilgili olarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, pazarcı esnafımızın daha rahat ve modern ortamlarda faaliyet göstermesine büyük önem veriyor. Bu yüzden de göreve geldiği ilk günden itibaren kapalı pazar projesini hayata geçirdi. Kuruçeşme’den Akmeşe’ye kadar birçok yerde kapalı pazar yapıldı. Pazarcılarımızın daha iyi hizmet verebilecekleri, vatandaşlarımızın da daha iyi hizmet alabilecekleri pazarlar konusundaki çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de  “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine bizlere sunmuş oldukları hizmetler için ve kapalı pazarlar için ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.