DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SARDALYA ALMANIN TAM ZAMANI

SARDALYA ALMANIN TAM ZAMANI

Balık severlerin dikkatine

İçinde olduğumuz yaz döneminde balık fiyatlarını sizler için öğrendik. İlçemiz vatandaşlarının balık almak için sıklıkla tercih ettikleri Rizeli Kardeşler’den hem balık fiyatlarını öğrendik hem de Rizeli Kardeşler Balık Lokantası sahibi Mehmet Ali Kurtuluş’tan bilgiler aldık.

Kurtuluş, “Şu an da sardalya almanın tam zamanı”

İlçemiz Adnan Menderes İş Merkezi zemin katında balıkçılık yapan ve birçok vatandaşın alışveriş yaptığı Rizeli Kardeşler Balık Lokantası sahibi Mehmet Ali Kurtuluş, balık fiyatlarının yaz sezonu olmasına rağmen baya bir azalma olmasına değinirken sözlerine şöyle devam etti; “Yaz sezonu çoktan açıldı. Yaz sezonunun olmasına rağmen tabi işlerde biraz azalma var. Şu an da müşteri olduğu zaman en çok istavrit ve çipura alıyor. Şu an da sardalya almanın tam zamanı” dedi.

Balık tezgahlarında ise fiyatlar;

İstavrit; 15 TL

Sardalya; 15 TL

Levrek; 25 TL

Çipura; 25 TL

Barbun; 50 TL

Mezgit; 20 TL

Alabalık; 5 TL

Karadeniz somonu; 20 TL

Uskumru; 20 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.