DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay 15 Temmuz programlarına katılmayacak

Sarıbay 15 Temmuz programlarına katılmayacak

CHP 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıttı

CHP İzmit İlçe Örgütü 15 Temmuz şehitleri için yürüyüş yolunda bin kişilik lokma ve helva dağıttı. Düzenlenen etkinliğe CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve eşi Av. Nurdan Sarıbay, İl Yöneticileri Naim Keskin, Selim Yıldız, Sabriye Şahin, Bilgi Dehmen, CHP İzmit İlçe Başkan Vekili Hakan Çakar, İlçe Yöneticileri, İzmit İlçe Kadın Kolları, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal ve yönetimi, İzmit Belediye Meclis üyeleri Birol Sağlam ve Aliye Hale Meriç ve partililer katıldı.

BU OLAYIN ŞOVA DÖNÜŞTÜRÜLMESİNİ REDDEDİYORUM

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bu olayın bir Başbakan ve bir Cumhurbaşkanı tarafından şova dönüştürülmesini kesinlikle reddediyorum. 249 şehit hepimizin hepimizin şehidi, 2bin tane yaralı hepimizin yaralısı. Böyle bir ayrımcılık yapmak, mecliste, parlamentoda bir ana muhalefet liderine söz hakkı vermemek son derece yanlış. Biz kimseyi ötelemeden herkesin Cumhurbaşkanı olması dilediğimiz bir tavır içerisindeyiz bugün lokmayı da Allah rızası için şehitlerimizin ruhuna dağıttık” dedi. Valiliğin törenine katılacağını dile getiren Sarıbay, “Yarın Genel Başkanımız parlamentodaki törenlere katılmayacağı için bende yarın akşamki toplantıya katılmayacağım. Sayın valimizin bu akşam ki şehit ve gazi ailelerine verdiği yemeğe eşimle birlikte katılacağım “ diye konuştu.

EŞSİZ KAHRAMANLIKLAR GÖSTEREN BİR MİLLETİZ

Ülkesi ve kutsal değerleri, bedeli ne olursa olsun koruyan gerekirse canlarını bu uğurda feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz diyerek sözlerine başlayan CHP İzmit İlçe Başkan Vekili Cengiz Çakar, “Milletimiz vatanı için üzerine düşen her türlü görevi hiç çekinmeden yapan bu uğurda eşsiz kahramanlıkla gösteren bir millettir. Bugün dahi, ülkesini, vatanının her yerinde kendisini bizden gösteren kişilere karşı gerekli cevabı 15 Temmuz gecesi kanıyla canıyla vererek göstermiştir. Bu nedenle en büyük idealimiz büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin canları pahasına bizlere emanet ettikleri bu vatanı sonsuza kadar yaşatmak ve korumaktır “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.