DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay Moğoltay’ın cenaze törenine katıldı

Sarıbay Moğoltay’ın cenaze törenine katıldı
09.07.2017
831
A+
A-

Sarıbay Moğoltay’ın cenaze törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticisi Harun Yıldızlı ile birlikte 49 ve 50. Hükümetlerde Adalet ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Moğoltay’ın cenaze törenine katıldı.

ZİNCİRLİKUYU’YA DEFNEDİLDİ

5 Temmuz Çarşamba günü Amerika da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 72 yaşındaki Adalet ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Moğultay bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Eski bakanlardan Mehmet Moğultay için ilk olarak saat 09.30’da Şahkulu Cemevi’nde tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından Moğultay’ın cenazesi Teşvikiye Camii’ne getirilerek, öğle namazının ardından ise Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

ÇOK SAYIDA SİYASETÇİ KATILDI

Cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif  HamzaçebiCHP Antalya Milletvekili Deniz BaykalCHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve İl Yöneticisi Harun Yıldızlı olmak üzere çok sayıda siyasetçi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.