DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

teknik kadro tamam

teknik kadro tamam

Kocaeli Birlikspor’da

Genç kadroyla sezon hazırlıklarına başlayan Kocaeli Birlikspor’da Fırat Çakmak ve Doğukan Başcan’ın da kadroya dahil olmasıyla teknik ekip tamamlandı. Takım ay sonuna kadar tesislerde sonra da daha fazla hazırlık maçı yapabileceği şehirde kamp yapacak

FIRAT ÇAKMAK DA BAŞLADI

2017-2018 sezonunun hazırlıklarına başlayan 2.Ligteki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor’da çalışmalar hızlı başladı. 32 oyuncuyla sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Kırmızı-Beyazlılar’da önceki gün sabah aerobik dayanıklılık antrenmanı yapıldı. Sol ön pozisyonda oynayan 1998 doğumlu Gökhan Yılmaz’ın da çağrıldığı antrenmanda kaleci antrenörü Fırat Çakmak da yerini aldı.

TEKNİK KADRO TAMAMLANDI

Akşam gerçekleştirilen antrenmanda kondisyoner Doğukan Başcan’ın da dahil olmasıyla teknik ekip tamamlandı. Topla ısınmayla başlayan antrenman core çalışmasıyla sürdü, tempolu koşuyla sona erdi. Antrenmanının ardından oyuncular kulüpte kampa alındı. Antrenmanda gençlerin oldukça istekli oluşu dikkat çekti.

KAMP PROGRAMI HAKKINDA

32 kişilik genç oyuncu kadrosunu kampa alan teknik direktör Cem Sinan Vergül, “Çalışmalara başladık. Henüz alışma ve antrenmanlara uyum sağlama aşamasındayız. Yavaş yavaş ne durumda olduklarını göreceğiz. Tempomuz da buna bağlı olarak hızlı bir şekilde yükselecek. Ağustos ayının başına kadar buradayız. O zamana kadar sıkı çalışacağız ve hazırlık maçları yapacağız. Sonrasında daha fazla hazırlık maçı yapmamıza olanak tanıyacak yerde yaklaşık 15 günlük kamp yapacağız.

OYUNCULARIMIZI İZLİYORUZ

Oyuncularımızın kapasitelerini izliyoruz. Çoğu bir arada oynamış genç arkadaşlarımız. Bir kısmı A takımda bulundu. Beraber neler yapabileceklerini göreceğiz, değerlendireceğiz. İleriye dönük olarak da kentimizdeki yetenekli oyuncuları tarayacağız. Planımız; ‘Nasıl futbolcu kazanırız ve mevcut futbolcuları nasıl belli bir noktaya taşırız?’ üzerine. Planlamamızda bunlar var. Başarılı bir hazırlık dönemi geçirip sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.