DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜM HAYIRSEVERLER DAVETLİ

TÜM HAYIRSEVERLER DAVETLİ

İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan yetimler yararına kermes

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Hanım Kolları Başkanı Gülçin Ünal ve Yönetimi önderliğinde tüm geliri yetimler yararına kullanılacak gıda kermesine hazırlanıyorlar. Kermes Perşembe günü Cumhuriyet Parkı’nda açılacak ve iki gün sürecek.

Kermes Perşembe günü saat 11:00’de başlayacak

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu gösteren İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi gerçekleştirdiği kermesler ve kampanyalar ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Ramazan Ayı’nda gerçekleştirdiği yardımlardan sonra şimdide tüm geliri yetimler için kullanılacak gıda kermesi düzenliyor. Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleşecek olan kermes Perşembe günü saat 11:00’de başlayacak ve iki gün sürecek.

Koç, “Gıda kermesimize tüm hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz”

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Başkanı Dinçer Koç, “İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi her zaman olduğu gibi yoksulun ve yetimin yanında olacak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Gölcük’te 40 yetime sponsor olan İHH İnsani Yardım Vakfı dünya genelinde 90 Bin yetime bakıyor. Gerçekleştireceğimiz kermes ile yetimlerimize bir nebze yardımcı olmaya çalışıyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Hanım Kollarımızın düzenleyeceği gıda kermesimize tüm hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.