DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ünlü Yazar Nazif Ay bugün Gölcük’e geliyor OKURLARIYLA BULUŞACAK

Ünlü Yazar Nazif Ay bugün Gölcük’e geliyor  OKURLARIYLA BULUŞACAK
23.07.2017
1.522
A+
A-

Ünlü Yazar Nazif Ay bugün Gölcük’e geliyor

OKURLARIYLA BULUŞACAK

Ülkemizin sevilen İlahiyat Hocası ve Yazar Nazif Ay, bugün ilçemize geliyor. Ay, 3 kitabını okurlara iki farklı noktada imzalayacak.

Nazif Ay dostu ve arkadaşı Başkan Albayrak’ı kırmadı

Gölcük bugün önemli bir ismi ağırlayacak. Ülkemizde kitaplarıyla herkese Fetö Terör Örgütünün tehlikesini duyuran İlahiyat Hocası ve Yazar Nazif Ay, bugün Gölcük’e gelerek iki farklı noktada okurlarıyla buluşacak. Yazar Ay, ilk önce Gölcük Down Cafe’yi ziyaret edecek. Ardından Değirmendere Sahilinde yer alan Nar Buzul Cafe’ye gelecek olan Nazif Ay, burada söyleşi yapacak ve sorulan sorulara cevap verecek. Ay, ayrıca kitaplarını okurlarına imzalayacak. Nazif Ay, geçmişte kaleme aldığı bir kitabında Fetö terör örgütünü meşrulaştıran Hero kelimesinin anlamına geniş bir yer vermiş, okurlarını önceden uyarmıştı. Vatan Partisi bir dönem önceki ilçe başkanı Gürsel Albayrak, uzun yıllar dostu ver arkadaşı olan Nazif Ay’ı ilçemize davet etti. Albayrak’ın davetini kırmayan ve seve seve geleceğini ifade eden Yazar Ay, bugün ilçemizde sevenleri ve okurlarıyla bir araya gelecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.