DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vekil Katırcıoğlu Başkan Ellibeş’i ziyaret etti

Vekil Katırcıoğlu Başkan Ellibeş’i ziyaret etti

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci ve Meclis üyeleri hazır bulundular.

Ziyarette konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın milletvekilimizi burada görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileri bizim Gölcük’ün temsili noktasında gurur kaynağımız.

Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi

Gölcük’teki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş, tarih koridoru projemiz kapsamında tarihi eserlerin ayağa kaldırılması noktasında önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaptıkları çalışmalarla ilgili Milletvekili Katırcıoğlu’ndan önemli destekler gördüklerinin altını çizen Başkan Ellibeş, projelerinin Ankara’da takibi noktasında Bakanımız ve Kocaeli Milletvekilleri ile her zaman iletişim halinde olduklarını kaydederek, kapısını çaldığımız her milletvekilimiz bizim için elinden geleni yapıyor. İlçemize kazandırdığımız ve kazandırmaya devam edeceğimiz hizmetlerimize destekleri için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.

Katırcıoğlu, “Başkan Ellibeş Gölcük’e Önemli Kazanımlar Sağlıyor”

 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in çok tecrübeli bir Yönetici olduğunu ve başarılı hizmetlerde bulunduğunu ifade etti. Gölcük’te çok ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleşiyor. Başkanımız, bu dönüşümü en iyi şekilde yapıyor kendisini tebrik ediyorum. Bizde Kocaeli Milletvekilleri olarak Gölcük’e katma değer katacak her türlü projelerinde desteğimizi sunuyoruz. Katırcıoğlu, “Siz de iyi bilirsiniz önceden ne belediye başkanına ne de vekillere ulaşabiliyorduk. Şimdi ise vatandaşımıza bir telefon kadar yakınız. Gece gündüz demeden vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Saat kaç olursa olsun bizleri arayabileceklerini biliyorlar.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.