DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yapılan uyarıları sürücüler dikkate almıyor VATANDAŞLAR ARTIK İSYAN EDİYOR

Yapılan uyarıları sürücüler dikkate almıyor  VATANDAŞLAR ARTIK İSYAN EDİYOR
24.07.2017
872
A+
A-

Yapılan uyarıları sürücüler dikkate almıyor

VATANDAŞLAR ARTIK İSYAN EDİYOR

Gölcük’ün en eski ve en kalabalık parklarından olan Anıt Park’ ın içine giren araçlardan vatandaşlar oldukça şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Parkın en kalabalık saatlerinde arabalarıyla giren sürücüler Anıtpark’ta bulunan vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor.

Aileler Anıtpark’a araba girişlerinin kapatılmasını istiyor

Gölcük’ün incisi vatandaşların göz bebeği olan Anıtpark’ta havaların ısınmasıyla genci yaşlısı çocuğu demeden tüm halk tarafından en çok tercih edilen parklarından birisi olmaya devam ediyor. Anıtpark’ta halka açık olmasına rağmen parkın içine giren sürücüler özellikle küçük çocuğu olan aileleri tedirgin etmeye devam ediyor. Anıtpark’ın içinde araba gören aileler duruma isyan ederken, “ Biz çocuklarımız burda güzel vakit geçirsinler diye bu parka getiriyoruz. Anıtpark halka açık bir yer ve biz bu parkın içinde araba görmek istemiyoruz. Çocuklarımız küçük ve yerlerinde durmuyorlar. Biz çocuklarımızı parka gönüllerince koşsunlar eğlensinler diye getiriyoruz. Her an araba çıkacak korkusu yaşadıktan sonra ne anladık parka gelmekten. Allah korusun bir kaza olduktan sonra mı bu konuda bir önlem alacaklar. Biz yetkililerin bu konuda biran önce bir çözüm bulmalarını ve Anıtpark’ı araçların tamamen girmemesi için düzenlenmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.