DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Ellibeş, Büyükakın’ı Bilecik’te ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde Bilecik’e Vali olarak atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hayırlı olsun ziyaretçilerini ağırlıyor. Geçtiğimiz gün Büyükakın’ı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş Bilecik’teki makamında ziyaret ederek, yeni göre ettiler. Başkan Ellibeş ayrıca Büyükakın’a yeni görevinde hayırlı olsun temennilerini iletti. diledi.

Bilecik’e Vali olarak atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı Bilecik’te ziyaret eden Başkan Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Genel Koordinatör Nihat Abiş, Büyükakın’a yeni görevinde başarılar diledi.

“Projelerimize her zaman destek oldunuz

Başkan Ellibeş, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevini başarıyla sürdüren ve ilimize çalışmalarıyla önemli hizmetlerde bulunan siz değerli dostumuza yeni görevinizde başarılar dilemek için Bilecik’teki makamınızda ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkürlerimi sunuyorum. Göreviniz boyunca sizinle belediyemiz arasında uyumlu çalışmalarımız oldu. Gölcük’te başlattığımız ve diğer il ve ilçelere de örnek olan ‘Gölcük’te Öğrenci Olmak’ ve ‘Kariyer Günleri’ projelerimize katılarak, bilgi ve birikimlerinizi bizlerle paylaştınız. Bilecik Valiliği’ndeki görevinizde sizlere başarılar diliyor, sizlerle her zaman güzel iletişim kuracağımızı temenni ediyorum” dedi.

Kocaeli benim için çok değerli bir il olacak

Büyükakın, ziyaret için Başkan Ellibeş’e, Başkan Alp’e ve Abiş’e teşekkür ederken, Kocaeli’de görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Büyükakın ayrıca Kocaeli’nin kendisi için her zaman çok değerli bir il olacağını belirtti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.