DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yücelen’den İMO’ya Veda Ziyareti

Yücelen’den İMO’ya Veda Ziyareti
16.07.2017
844
A+
A-

Yücelen’den İMO’ya Veda Ziyareti

Kocaeli KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı) Müdürü İken İstanbul KOSGEB Marmara Müdürlüğü’ne atanan Atacan Yücelen, veda ziyaretleri kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’u makamında ziyaret etti.

Ok, Yücelen’in İstanbul’da da önemli katkılarda bulunacağına inandığını ifade etti

Ziyarette Yücelen’i Ok’un yanı sıra Şube Sayman Üye Kahraman Bulut da karşıladı.
Kocaeli KOSGEB İl Müdürlüğü görevindeyken İstanbul KOSGEB Marmara Müdürlüğü’ne atanan Atacan Yücelen’in ilimize önemli katkılar sunduğunu , bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı ve nazik ziyareti için kendisine teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Yücelen’in İstanbul’da da önemli katkılarda bulunacağına inandığını ifade etti.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum

Ok, “Atacan bey, bizim gönüllerimizde güzel bir yer edindi. Şube olarak bundan sonra da kendileriyle işbirliği içinde olmaktan memnun olacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.