DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Zabıta Ekipleri Çarşamba Pazarı’nda denetimde bulundu

Zabıta Ekipleri Çarşamba Pazarı’nda denetimde bulundu

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri her hafta olduğu gibi bu haftada Çarşamba pazarında denetimlerini gerçekleştirdi. Denetimlerde pazarcı esnafının kullandığı tartı aletleri ve etiketler kontrol edildi. Etiketi olmayan ve hatalı olan tezgahlar uyarıldı.

Vatandaşların daha iyi şartlarda pazar yapmaları için denetimler devam edecek

Gölcük’ün en büyük pazarı olan Çarşamba pazarında Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri gerçekleştirdiği denetimlerle vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Zabıta Ekipleri pazarın kurulmasının ardından gerçekleştirdikleri denetimlerde pazarcı esnafların tezgahlarını ve etiket kontrollerini gerçekleştiriyorlar. Ekipler en çok pazarcı esnafların etiketlere yarım kilo fiyatını yazmalarını ve etiketlerinde küçük rakam kullanmamaları konusuna dikkat ediyor ve bu konuda uyarıda bulunuyor. Zabıta Ekipleri pazarcı esnafı kadar pazar içinde satış yapan simitçi ve yemek üzerine satış yapan tezgahlarda da hijyen kontrolünde bulundu. Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ayrıca pazarcı esnafını esnafa hoşgörülü davranmaları ve yüksek sesle bağırarak satış yapmamaları konusunda uyardı. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkımızın daha güvenilir bir ortamda alışveriş yapmaları için denetimlerin devam edeceğini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.