DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

20 BİNE YAKLAŞTI

20 BİNE YAKLAŞTI

Gölcük’te yeni kimlik başvuruları

Gölcük İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, yaptığı açıklamada Gölcük’te 2 Ocak 2017 tarihinden itibaren yeni kimlik kartı başvuruları ile ilgili aldıkları verilerde sayının 20 bine yaklaştığını belirtti.

18 bin 156 kişi yeni kimliklerine kavuştu

Türkiye genelinde 2 Ocak’ta başlayan yeni çipli kimlik kartı başvuru sayısı 20 bine yaklaştı. Bunlardan 18 bin 156 kişi ise kimlik kartlarına kavuşmuş durumda. Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden aldığımız verilere göre 2 Ocak’tan günümüze kadar yaklaşık 20 bine yaklaşması vatandaşların yeni kimlik kartlarına ilginin yoğun olduğunu gösteriyor. İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Gölcük’te 18 bin 156 kişinin yeni çipli kimlik kartlarına kavuştu. Yeni çipli kimlik kartlarına kavuşamayanların da Nüfus Müdürlüğünden alabileceklerini ve 15 yaş altı çocuklarda fotoğraf ve parmak izi alınmadığı için ailesi tarafından alınabileceğini fakat 15 yaş üstü çocukların yeni T.C. Kimlik kartlarında fotoğraf olacağı için ve parmak  izi alınacağı için mutlaka kendilerinin müracaat etmelerinin gerektiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.