DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

2019’DA BELEDİYE’YE TALİBİZ

2019’DA BELEDİYE’YE TALİBİZ

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada 2019 seçimlerinde hedeflerinin Gölcük’te Belediye Başkanlığı’nı almak olduğunu vurguladı ve şimdiden seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Bizler çalışmalarımızı 80 milyon için yapıyoruz

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Milliyetçi Hareket Partisi 2019 seçim çalışmalarına start verdi. 2019 seçimleri partimizin geleceğidir. Bizler çalışmalarımızı 80 milyon için yapıyoruz. Her Ülkücü Allah’a, Devleti ve Milleti için söz vererek çalışmalarına başlar. MHP’nin 2019 içim yol haritası bellidir. Hedefimiz Gölcük’te belediye başkanlığını almak. Bu bizim değişmez hedefimiz. MHP Gölcük İlçe Teşkilatı olarak bu hedefimiz için çok çalışacağız. Vatandaşlarımızı ikna edeceğiz.”

Bizler çalışmalarımızı 80 milyon için yapıyoruz

“Ekonomide, Üretimde, iç ve dış politikada tamamen hedeflerimiz belirlenmiştir. Bizim vazgeçilmez projemiz milli üretimdir. Bizler 2019 seçim çalışmaları kapsamında Gölcüklü vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya gelip, partimizin politikalarını ve ülkemizde yapılmak istenenleri anlatacağız, her zaman halkımızla iç içe olacağız.”

Kentsel Dönüşüme destek vermemizin nedeni halkımızın can güvenliğidir

Kentsel Dönüşüme neden destek verdiklerini açıklayan Başkan Çakır, “Gölcük’te Kentsel Dönüşüme kısmen başlanıldı. Bizler MHP olarak Gölcük’te kentsel dönüşüme destek veriyoruz. Fakat projenin tamamı yapılmalı. Deprem görmüş binaların hepsi yorgun. Binalar onarım gördü ama olası bir depremde vatandaşlarımızın güvenliği söz konusu. Kentsel Dönüşüme destek vermemizin nedeni halkımızın can güvenliğidir. Ümit ediyorum ki Gölcük doğru projeyle güvenli bir ilçe haline gelecek” dedi.

 Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.