DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Etkili olacağız, bize inanın”

Etkili olacağız, bize inanın”

 

 Sergilediği performansla takdir kazanan genç forvet Melih İnan “Hedefimiz yüksek. Ligde kalmaya değil, üst sıralara oynayacağız. Bizler inanıyoruz. Etkili olacağız. Taraftarımız da bize inansın” dedi

HERKES GAYRETLİ

Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan ve başarılı bir performans sergileyen Melih İnan, “İlk yarı savunmaya bağlı oynadık. İyiydi, gol yemedik. İkinci yarı pozisyonları bulmaya başladık. Etkili olduk. Bende ikinci yarı oyuna girdim. İnşallah daha iyi olacak. Zamanla gelişiyoruz. Gayet iyi gidiyoruz. Herkes istekli, gayretli. Ligde de bunu göstereceğiz.

BİZE İNANSINLAR

Herkes inanıyor. Takım olarak çok iyi seviyeye geleceğiz. Hocalarımız dahil, bütün takım buna inanıyoruz. İnşallah başaracağız. Ligde kalmaya değil, daha üst sıralara oynayacağız. Her zaman hedefimiz yüksek. Bütün taraftarlarımızı maçlarımızı izlemeye bekliyoruz. Biz gençlere sahip çıksınlar. Gelsinler. Etkili olacağız, bizlere inansınlar” dedi.

Yasin: Küçük olduğumuz için…

Genç oldukları için başaracaklarına inanmayanlara sitem eden kanat oyuncusu Yasin Yeşilkır, “İnşallah alnımızın akıyla o kötü yorumları iade edeceğiz. Biz birbirimizi tanıyan futbolcularız ve inandık”

Hazırlık maçlarında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sağ kanat Yasin Yeşilkır maçı ve kamp sürecini değerlendirdi, dışardan takıma yapılan olumsuz yorumlara karşı sitemini dile getirdi. Yeşilkır, “2.etap kampımızdaki 2.hazırlık maçımızı oynadık. Takım olarak iyiyiz, arkadaşlığımız çok üst seviyede. Kamp, antrenmanlar iyi gidiyor. Maça da iyi başladık. Rakibimiz karşısında iyiydik. İkinci yarı da golü bulduk.

KAMP ÇOK İYİ GEÇİYOR

Kamp bizim açımızdan iyi geçiyor. Hocalarla taktik ve teknik anlamda çok iyi hazırlanıyoruz. İdmanda çalıştıklarımızı maç esnasında elimizden geldiğine sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bazen çok iyi oluyor, bazen gençliğimizin verdiği heyecanla top kayıpları yaşayıp daha çok koştuğumuz oluyor. Ama bunlar zamanla düzelecek. Gün geçtikçe kendimize daha çok güveneceğiz. Maç oynadıkça güvenimiz yerine gelecek.

GENÇ OLDUĞUMUZ İÇİN

Bize inanmayanlar var. Küçük olduğumuz için, genç olduğumuz için kötü yorumlar yapanlar var. Biz inşallah alnımızın akıyla o kötü yorumları iade edeceğiz. Biz bu sene inandık. İyi bir aile olduk. Birbirimizi tanıyan futbolcularız. İnşallah bu sene iyi bir şekilde ligde kalacağız. Büyüklerimizin de bizi desteklemelerini istiyoruz” sözlerini kaydetti.

Berat Aydın, “Hocamı dinledim”

Hazırlık maçında Yeni Altındağ Spor’a golü atan ve takımımıza galibiyeti getiren Berat Aydın gol pozisyonunu anlattı, “O an hocamın ‘Dışardan içeri gir’ dediğini duydum ve dediğini yaptım, gol geldi” dedi

Yeni Altındağ Spor karşısında kaydettiği nefis kafa golüyle takımımıza galibiyeti getiren ve ikinci yarıda Yasin’in yerine oyuna giren başarılı kanadımız Berat Aydın, “Şuanda takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Kendimi de çok iyi hissediyorum. Antrenmanlara çok iyi motive oluyoruz. Kocaeli’deki herkes bize inansın. Bu sene başaracağız. Bu ligde de kalacağız. Bizi sevenleri, ailelerimizi ve bize inananları gururlandıracağız” dedi.

HOCAMI DİNLEDİM

Takımın bugünkü performansını ve attığı golü anlatan Berat Aydın şu sözleri kaydetti: “Bugünkü maçta da takım olarak çok iyi mücadele ettik. Oyuna girdikten sonra bende elimden geleni yaptım. Bir de gol attığım için mutluyum. Gol pozisyonunda ise; köşe vuruşuydu. O an hocamın ‘Dışardan içeri doğru gir’ dediğini duydum ve onun dediğini yaptım, gol oldu.”

“Kemik kadroyu arıyoruz”

Hazırlık maçlarında oyuncuları birbirleriyle denediğini ve herkesi gözlemlediğini belirten teknik direktör Cem Sinan Vergül, “Hazırlık maçlarında kemik kadromuzu arıyoruz. Kamp sonunda takım şekillenecek. Daha iyi olan ilk maça çıkacak” dedi

Maçı değerlendiren Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül, “Açık söylemek gerekirse oyuna iyi başlamadık. Sonra dengeyi kurduk ve üstünlük sağladık. Rakibin üstünlük sağladığı dönemler de oldu. Ama herkesi görmemiz açısından bu maç çok iyi geçti. Nispeten bugün daha iyiydik. Kazanmış olmamız da çocuklarımız, gençlerimiz için önem arz ediyor. Onların özgüvenini yükseltiyor. Ben sonucu yine önemsemiyorum ama onlar açısından seviniyorum” dedi.

ESKİ ALIŞKANLIKLAR

Eksikleri gidermede geçmiş alışkanlıklara değinen Cem Sinan Vergül, “Oyunsal anlamda eskiden kalma bazı alışkanlıkları var. Bunlar ortadan kaldırırsak çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Genç, isteyen ve dinamik bir ekibimiz var. Artık profesyonel anlamda gerçek 2B ayarında futbolcu olmaya odaklanmaları lazım. 4 hazırlık maçımız daha var. Bu maçlarla da onları daha iyi yere çekeceğiz. Hepsine gayretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KARIŞTIRDIĞIM İÇİN

Bir önceki maça göre bugünkü oyunda top takımdayken güzel işler yapıldığını belirten Vergül, “Bugün top bizim ayağımızdayken doğru yaptığımız işler oldu. Ama hazırlık maçı olduğu için takımı karıştırıyorum. Kimin kiminle daha yararlı olabileceğine dair gözlem yapmaya çalışıyoruz. Tabi eksikler oluyor. Yeterli arkadaşlarımız var. Bazı oyuncularımızın belli bir noktaya çıkması için biraz daha zamana ihtiyacı var. Böyle olunca oyun içinde bazı yerlerde dengeli, bazı anlarda dengesiz oyun ortaya koyuyoruz. Bazen yakaladığımız kontra atakları değerlendiremiyoruz” ifadelerini kullandı.

TAKIM ŞEKİLLENECEK

Takımın geleceğine dair açıklama da yapan teknik patron Vergül, “Takımın kemik kadrosunu bu maçlarda arıyoruz. Kimin ne kadar dayanıklı olduğunu, kimin hangi seviyede olduğunu ve kimi hangi seviyeye çıkarabileceğimizi gözlüyoruz. Kampın sonunda takım şekillenecek. İsteyen, arzu eden ve hak eden oyuncularımızla ligin ilk maçına çıkacağız. Bunu da bu maçlarla görüyoruz. Kendi gelecekleri için çabalıyorlar, gayret gösteriyorlar. Biz de onlara yardımcı oluyoruz. Sonuçta daha iyi olan oynayacak ama oynamayanı da değerlendireceğiz” sözlerini kaydetti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.