DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ADD Gölcük Gençlik Kolları’nda Eğitim Sorumlusu belli oldu

ADD Gölcük Gençlik Kolları’nda Eğitim Sorumlusu belli oldu
06.08.2017
833
A+
A-

ADD Gölcük Gençlik Kolları’nda Eğitim Sorumlusu belli oldu

ADD Gölcük Gençlik Kolları Eğitim Kulübünün temellerini attı. Eğitim kulübünün sorumlusu Tuğçe Ateş oldu.

Gençlik olarak kendimizi teknolojiye yenik düşürerek kitap okumaktan araştırmaktan uzaklaşıyoruz

ADD Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz,ADD Gölcük Eğitim Kulübü toplantımızı gerçekleştirdik. Eğitim kulübümüzün başlangıcını 27 Ağustos 2017 Pazar günü yapılmasının kararını aldık. Sadece tarihi değil,sosyoloji,ülke gündemi,dış politika vb konular üzerinde yoğunlaşacak kulübümüzde yer alacak yeni arkadaşlar arıyoruz. Türk Gençliği geçmişini bilerek ve geçmişte yaşanılan mücadeleyi yorumlayarak ülke gündemini tartışıp fikir sahibi olacaklar.Gençlik olarak kendimizi teknolojiye yenik düşürerek kitap okumaktan araştırmaktan uzaklaşıyoruz. Eğitim kulübümüzde pazar gününü derneğimizde geçirerek okuyacak,araştıracak hayata geçirdiğimiz bu projenin başarılı olması için mücadele vereceğiz.

Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır

“Atatürkçü düşünceyi hakim kılmak için girdiğimiz bu yolda oyun hamuruna çevrilen bir eğitim sisteminin eseriyle dünyada hangi konumda olduğumuzu görüyor giderek başarıdan uzaklaşıyoruz. Mustafa Kemal’in fikirlerini uygulamadıkça,tarihte verilen mücadeleyi anlamadıkça o ruhu taşımadıkça başarılı olamayacağız.Geleceği bizler olan ülkemizde bu vatana hizmeti vazife edinmiş gençler olarak önceliğimizi eğitime ayırarak güçlü ve kendini kolayca ifade edebilen bir gençliğin oluşumunu sağlayacağız. Kocaeli Üniversitesinden değerli hocalarımızla irtibat kurarak kendilerini derneğimize davet edeceğiz. Unutulmamalıdır ki Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.