DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ani bastıran yağmur cami cemaatini mahsur bıraktı

Ani bastıran yağmur cami cemaatini mahsur bıraktı

Dün Gölcük genelinde etkili olan ve öğle saatlerinde şiddetini arttıran yağmur Gölcük’ü bir anda göle çevirdi. Su giderlerinin tıkanması ile bir anda göle dönen Çarşı İçi Camii girişi camiden çıkacak olan cemaatin bir süre merdivenlerde  beklemesine neden oldu.

Her yağmur sonrası manzara aynı

Her yağmur sonrası Gölcük’te yaşanan manzaralar dün öğle saatlerinde etkili olan yağmur sonrasında da değişmedi. İlçe genelinde bir çok mazgalın tıkanması Gölcük sokaklarını adeta göle çevirirken Gölcük çarşı merkezinde bulunan Çarşı İçi Camii cemaatinin bir süre camide mahsur kalmasına neden oldu. Cami Cemaati ve çevredeki esnaf her yağmur sonrası manzaranın değişmediğini ve mazgalların tıkanarak cami girişinin tıkandığını ve hatta dükkanlara su bastığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler.

 

YORUMLAR

  1. osman dişli dedi ki:

    çalışınca oluyor