DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark’taki su çeşmesi gereksiz yere su akışı sağlıyor

Anıtpark’taki su çeşmesi gereksiz yere su akışı sağlıyor
28.08.2017
1.186
A+
A-

Anıtpark’taki su çeşmesi gereksiz yere su akışı sağlıyor

İlçemiz vatandaşlarının uğrak mekânlarından olan Anıtpark’taki su çeşmesi gereksiz yere su akışı sağlamaya devam ediyor. Sorumsuz vatandaşların da serinledikten sonra suları açık bırakması da gözlerden kaçmamakta.

Vatandaşlar daha dikkatli olmalı

İlçemizin incisi haline gelen ve bu sıcak yaz aylarında vatandaşların uğrak mekânı haline gelen Anıtpark’taki su çeşmesinin gereksiz yere su akışının sağlanması sorumsuz vatandaşlar tarafından yapılmaya devam ediyor. Bu yaz sıcak aylarında su çeşmelerinde kendilerini serinleten vatandaşlar su çeşmelerinin açık bırakması sonucu akan sular israfa neden olurken bu durum da en çok sıcaktan bunalan güvercinlerin işine yarıyor. Sorumsuz vatandaşların yaptığı bu israf esnaflar ve diğer vatandaşlar tarafından tepki toplarken kendilerini serinleten vatandaşların daha dikkatli olmalarını da sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.