DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ay, “17 Ağustos’un izi asla silinmeyecek”

Ay, “17 Ağustos’un izi asla silinmeyecek”

 

İlçemizin sevilen esnaflarından Osman Ay, yaklaşan 17 Ağustos Asrın Felaketinin 18. Yıldönümü münasebetiyle açıklama yaptı.

“Deprem en sevdiklerimizi bizlerden kopardı”

Ay, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Merkez üssü gölcük olan ve kayıtlara 7.4 şiddetinde geçen asrın en büyük deprem felaketi olarak kabul edilen 17 Ağustos depreminde binlerce kardeşimiz hayatını kaybetmişti. Bu 17 Ağustos depreminde bizde aile olarak 5 kişi kaybettik. Ablam Meryem eniştem Hayri, kızları Merve, Betül, Zehra doğru. Rabbim bir daha böyle acı felaketler kimselere, düşmanıma bile yaşatmasın. ateş düştüğü yeri yakıyor. bu acıyı yaşayanlar bunları daha yakinen biliyor, ben de 17 Ağustos’ta kaybettiğimiz tüm kardeşlerimiz, ablam, eniştem ve yeğenlerim için 10 Kur’an-ı Kerim hatmi bitirdim, yüce rabbim şimdiden izzeti dergahında kabul buyursun, mekanları cennetten bir bahçe olsun. aradan onca zaman geçti fakat bizlerde bıraktığı acı izleri hala içimizden geçmedi… Ne zaman olursa olsun 18 yıl önce yaşadıklarımızı unutamayız ve asla unutturmayacağız da. Deprem şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.17 Ağustos en acı gece olarak benliğimizden hiç çıkmayacak hiçbir zamanda silinmeyecek. Unutamayız, unutmayacağız, unutturmayacağız da ruhlarınız şad olsun. Şehitlerimize vereceğimiz en güzel hediye, dualar okumak, salavatlar getirmek ve hatimler indirmektir. Rabbim şimdiden kabul etsin dedi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.