DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAĞIRGANLI DA ASFALT

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bağırganlı’da asfaltlama, stabilize yol ve parke tamiri çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşların fındık bahçelerine ulaşımlarının kolaylıkla sağlanması amacıyla arazi yollarını da açan ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için özverili çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz mevsiminde artan nüfusa bağlı olarak yaşanan yoğunluktan dolayı çalışmalarını arttıran Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bağırganlı’da 1,5 km asfalt yol , 3 km stabilize yol ve parke çalışmalarıyla vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor.

İlçenin merkez ve mahallelerinde yapılan tespit çalışmalarının ardından harekete geçen ekipler, vatandaşların fındık bahçelerine ulaşımını kolaylaştıracak çalışmaları da tamamlıyor. Arazi yollarını iş makineleriyle açan ekipler, vatandaşların taleplerini geri çevirmeyerek ulaşımı sağlıyor. Sahil bölgeleri arasında yer alan Bağırganlı’da asfalt ve stabilize yol ile parke tamiri çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanması yönünde aralıksız çalışan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diğer bölgelerdeki çalışmaların da artarak sürdürüldüğünü belirtti.

Geniş bir coğrafyaya sahip olan Kandıra’nın 96 mahallesi bulunuyor. Her bölgeye aynı titizlikle hizmet ulaştırmak için gecesini gündüz yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yol medeniyettir anlayışıyla hareket ettiklerini ve yolları ilmek ilmek dokuyacaklarını vurguladı. Her geçen gün hizmet ağını genişleten Başkan Ünal Köken, hemşehrilerimizin istek ve taleplerinin başımızın üzerinde yeri var. Onlar isteyecek bizler de imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.