DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başsavcı Durgut’tan Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Başsavcı Durgut’tan Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Başsavcı Abdülhamit Durgut, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Devletin bütün birimlerinin uyum içinde çalışması gerekiyor

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yaz kararnamesiyle Gölcük ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet savcısı Abdülhamit Durgut, Başkan Mehmet Ellibeş’i makamında ziyarette bulundu. Kocaeli Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcılığını yürütürken son yayınlanan Hakimler Savcılar yaz kararnamesiyle Gölcük’e Başsavcı olarak görevlendirilen Durgut, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e çalışmalarında başarılar dileyerek, istişare noktasında her zaman beraber hareket edeceklerinin altını çizdi. Devletin bütün birimlerinin uyum içinde çalışması gerektiğini Gölcük’e en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

“Gelecek nesillere güzel bir Gölcük bırakmak için el ele çalışacağız”

Başkan Ellibeş “Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcımız Abdülhamit Durgut’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Kurumlar işbirliği içerisinde hareket ederse daha uyumlu olurlar, güzel işler başarırlar bizler de Gölcük Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız her zaman da öyle olacağız. Gelecek nesillere güzel bir Gölcük bırakmak için el ele çalışacağız.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.