DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bilgievleri’nden Fen Liselerine

Bilgievleri’nden Fen Liselerine

23 Bilgievi öğrencisi, TEOG sınavında Fen Lisesi kazanmayı başardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri Teog sınavında yine önemli bir başarıya imza attı. TEOG sınavına giren 23 Bilgievi öğrencisi, Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin en önemli Fen Liselerini kazanmayı başardı. Söz konusu başarı, “Bilgievleri kazandırıyor” yorumlarına neden oldu.

YÜZLERİ GÜLDÜREN BAŞARI

  1. sınıf öğrencileri tarafından merakla beklenen TEOG ikinci basamak sınavının sonuçları önceki gün açıklandı. Bu önemli sınava Bilgievlerinde hazırlanan öğrenciler de heyecanlı bekleyişin ardından hangi okullara yerleştiklerini öğrendi. Sonuçlar kısa süre içinde Kocaeli’ndeki tüm Bilgievlerine ulaştı. Ortaya çıkan tablo ise yüzleri güldürdü. Zira sınava Bilgievinde hazırlanan 23 öğrenci Kocaeli’nde eğitim veren Kocaeli Fen, Muammer Dereli Fen, Gölcük Fen ve Şehit Özcan Kan Fen Liselerini tutturmaya başardı. Bu öğrencilerden bazıları ise Aydın, Bolu ve İstanbul’da eğitim veren Fen Liselerine girdi. Söz konusu başarı öğrenci velilerinin yanı sıra Bilgievlerinde sevinçle karşılandı.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Bilgievleri, yılın başından itibaren TEOG sınavına girecek olan öğrencilerinin adeta üzerine titredi. 8. sınıf öğrenciler bu kapsamda eğitim kampına alındı. TEOG adayları için, rutin derslerin yanı sıra, hızlandırılmış bilgi destek programı ile ek kurslar düzenledi. Çocukların sınav stresine karşı ise özel bir strateji belirlendi.

VELİLER RAHAT NEFES ALDI

Verilen eğitimin kalitesi öğrencilerde başta özgüven yaratırken, sınava da en iyi şekilde hazırlanmalarını sağladı. Bilgievleri, velilerin aile bütçesine de bir anlamda önemli katkı sundu. Özel ders, kurs ya da özel okul imkânı olmayan aileler, Bilgievleri sayesinde çocuklarının en iyi şekilde sınava hazırlanmasını sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.