DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BİRLİKSPOR: 2 – EROKSPOR: 1

BİRLİKSPOR: 2 – EROKSPOR: 1
10.08.2017
776
A+
A-

2.Lig temsilcimiz Afyon kampında önceki gün 3.Lig’in yenisi Erok ile karşılaştı. 1-0 geriye düşen temsilcimiz etkili oyunla 2-1 öne geçti. Gerginlik yüzünden hakem maçı 38.dakikada tatil etti.

EROKSPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

2.Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor, önceki gün Afyon kampında oynadığı hazırlık maçında 3.Lig’e yeni çıkan Kasımpaşa Erok ile karşı karşıya geldi. Afyon Spor Kompleksindeki maçta Teknik direktör Cem Sinan Vergül sahaya Onur Behiç, Sergen, Muhammet, Kemal, Batuhan, Semih, Yahya Kemal, Berat, Raif, Emrecan ve Melih tertibini sürdü. Savunma anlayışıyla oyuna başlayan Birlikspor erken bir dakikada yenik duruma düştü. Kısa düşen geri pasında 8.dakikada Mert, Kasımpaşa Erok’u öne geçirdi.

HAKEM MAÇI 38. DAKİKADA BİTİRMEK ZORUNDA KALDI

Geri düşmesine rağmen moralini yüksek tutup oyuna daha çok asılan ve kısa sürede hakimiyet kurmayı başaran Kırmızı-Beyazlılar baskısının karşılığını 30.dakikada aldı. Sol kanattan ilerleyen Melih’in ara pasında altı pasta topla buluşan Sergen nefis bir golle skoru 1-1 yaptı.  Beraberliği yakaladıktan sonra baskısını arttıran Birlikspor çok geçmeden skorda üstünlüğü de elde etti. 36. dakikada sol kanattan ileri çıkan Emrecan savunma oyuncularını birer birer geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı an bitirici vuruşu yaptı. 2-1’den sonra maçta tansiyon bir hayli yükseldi. Hakem maçı 38. dakikada bitirmek zorunda kaldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.