DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Birlikspor Afyon’a gitti

Birlikspor Afyon’a gitti

Önceki gün çabuk kuvvet çalışmasıyla güne başlayan ve savunma oyunuyla günü bitiren Kocaeli Birlikspor dün sabah 26 kişilik oyuncu grubuyla Afyon’a gitti

ÖNCE ÇABUK KUVVET

Yeni sezonun hazırlıklarını evinde sürdüren ve dün sabah Afyon kampına giden Kocaeli Birlikspor’da çalışmalar önceki gün de çift antrenmanla sürdü. Günün ilk antrenmanında çabuk kuvvet çalışan Kırmızı-Beyazlılar yorucu bir idman yaptı. Hazırlanan parkurda zamana karşı ter döken futbolcular başarılı bir çalışma gerçekleştirdi. Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenmanın ikinci bölümünde ise oyuncular iki ayrı gruba ayrılarak yarı sahada maç yaptı.

 ÖĞLEN PASTA, AKŞAM BAKLAVA

 Antrenmanın sonunda doğum günleri olan; kondisyoner Doğukan Başcan ve kaleci Batuhan Kürkan için pasta kesildi. Akşam antrenmanında ısınmanın ardından koordinasyon çalışması yapıldı. 5’e 2 oyunuyla süren antrenmanın son bölümünde ise 3’e 3 oyunla baskı-kademe-denge çalışıldı. Akşam antrenmanında ise TRT’nin Kocaeli temsilcisi Halit Yılmaz, NTV temsilcisi Cemal Kaplan ve Akşam Gazetesi’nin temsilcisi Ulaş Tekin takıma baklava getirerek başarılar diledi.

PROGRAMDA 6 MAÇ VAR

Dün öğleden Afyon Çakmak Otel’de kampa giren Birlikspor ilk hazırlık maçını 4 Ağustos’ta Diyarbekir Spor ile yapacak. 6 Ağustos’ta Altındağ, 8’inde Erok Spor, 10’unda Silivri ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Beyazlılar 12’sinde 5.hazırlık maçına çıkacak. Temsilcimiz kamp sürecinde son hazırlık maçını 14 Ağustos’ta Altay ile oynayacak ve 15’inde kentimize dönecek. Takım 2 gün izinden sonra 18 Ağustos saat 16.00’ta kulüp tesislerinde toplanacak.

 

 

Birlikspor Afyon’a gitti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.