DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bozulan parke taşları vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

Bozulan parke taşları vatandaşlara zor anlar yaşatıyor
14.08.2017
837
A+
A-

Bozulan parke taşları vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

İlçemizin en işlek caddelerinden olan Sahil Caddesi’nin girişinde bulunan bir alışveriş mağazasının önündeki parke taşlarının bozulmuş olması çevredeki vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oluyor.

Vatandaşlar kaldırım onarılmasını istiyor

Kavaklı Mahallesi Sahil Sokak’ın girişinde bulunan bir alışveriş mağazasının önünde bulunan parke taşlarının yer yer bozulmuş olması ve hatta eksilen taşlar nedeniyle çukurların oluşması çevredeki vatandaşlara ve özellikle alışveriş mağazasına gelen vatandaşları zor duruma sokuyor. Çevredeki vatandaşlar bozulan parke taşlarının onarılması dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Havalar güzel ve bizlerde sahile sık sık inen insanlarız ve kaldırımın bu şekilde bozuk olması nedeniyle bir çoğumuz düşme tehlikesi atlattık. Alışveriş mağazasına gelen müşterilerin arabaları gire çıka bu kaldırımları bozdu. Şimdi biz zor anlar yaşıyoruz. Bizim isteğimiz yetkililer tarafından bu kaldırımların onarılması. Yaşlımız çocuğumuz var, Allah korusun  birimiz düşüp bir yerimize zarar versek bunu açıklamasını kim yapacak. Bu nedenle biz bu kaldırım biran önce onarılmasını istiyoruz” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.