DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP il yönetimi 7 gündem maddesini görüştü

CHP il yönetimi 7 gündem maddesini görüştü

 

Her hafta Salı günleri gerçekleşen İl Yönetim Kurulu olağan toplantısı toplantısı İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında yapıldı. İl binasında gerçekleşen toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü.

OY ÇOKLUĞU İLE DİSİPLİNE GÖNDERİLMEDİLER

Geçtiğimiz ay CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın İbrahim Turgut ve Emre Gümüş hakkında verdiği şikayet dilekçesinin görüşüldüğü toplantıda Akar’ın şikayet dilekçesini geri çekmesi üzerine İl Yönetim Kurulu konuyu oylayarak oy çokluğu ile disipline gitmemeleri kararını aldı. Yine İl Kurul üyesi Neşe Celep’in verdiği bir dilekçe araştırılmak üzere İl Sekreteri Av. Hüseyin Acurman muhakkik olarak atandı. Toplantıda; “26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleşecek olan Adalet Kurultayı ve 15-16 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir’de gerçekleşecek olan İl Başkanları toplantısı hakkında bilgilendirme yapıldı. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay her iki toplantıya da katılacağını belirtti.

BİZE AİT OLMAYAN SİTELERE İTİBAR ETMEYİN     

CHP İl Başkanlığının iki tane internet sayfasının olduğunu dile getiren Sarıbay, “İl Başkanlığımızın iki internet sayfası vardır. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve CHP Kocaeli İl Başkanlığı (Resmi Sayfa). Bize ait olmayan diğer sayfaların kapatılması için başvurular yapıldı. Kamuoyundan bu sayfalara itibar etmemelerini istiyoruz” diye konuştu.

İLK DEFA BİR TEKZİP YAYINLAMANIN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM

07 Ağustos 2017 tarihinde bir internet gazetesinde “Sarıbay’ın önceliği avukatlık mı yoksa CHP mi?” başlığıyla yer alan köşe yazısı için gönderilen tekzip yazısının görüşüldüğü toplantıda, Sarıbay basına her zaman gereken değeri verdiğini, emeklerine saygı duyduğunu ve 43 yıllık mesleki ve siyasi hayatında ilk defa tekzip yazısı yayınlamanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Köşe yazısının içeriğinde geçen konu ile ilgili Sarıbay Hukuk Bürosu’nun ve kendisinin hiçbir ilişiği bulunmadığını belirten Sarıbay, “Yazıda; “adı kullanılamayacak kadar” belirsiz olan şahıslarla ilişkilendirilerek, yapılmak istenen tavır  Sarıbay Ailesi’ne, mesleğime ve bulunduğum siyasi kuruma bir hakarettir” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.