DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Körfez’de ‘Altunal’ sesleri

CHP Körfez’de ‘Altunal’ sesleri
29.08.2017
930
A+
A-

CHP Körfez’de ‘Altunal’ sesleri

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Teşkilatı’nın yapılması planlanan kongresi için adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Mevcut başkan Mehmet Kaçar’ın ‘ tekrar adayım’ açıklamasından sonra siyasi kulisler de hareketlendi. Bir önceki dönemde ilçe başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Körfez’in önde gelen simalarından ve geniş bir kesim tarafından tanınan, partinin üst kademesi tarafından desteklenen ve tabanda da önemli ölçüde karşılığı olan, Gülseren Solmaz Altunal, son anda parti büyüklerinin araya girmesi ile Mehmet Kaçar lehine adaylıktan çekilmiş ve bu sayede Mehmet Kaçar ilçe başkanı olmuştu. Partinin önde gelen isimleri ile taban Gülseren Solmaz Altunal’a ‘İlçe Başkanlığına adaylığını koy’ diye telkinde bulunduğu Altunal’ın ise kendisine yakın insanlarla durum değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi. Adaylığı konusunda şu ana kadar bir açıklama yapmayan Gülseren Solmaz Altunal, bayramdan sonra bir açıklama yapacağı belirtildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.