DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DAHA DUYARLI OLUNMALI

DAHA DUYARLI OLUNMALI

Muhtar Şentürk’ten belediye’ye teşekkür

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, mahallelerinde oluşan çöplerden şikayetçi. Muhtar Şentürk, oluşan çöpler ve evsel atıkları alan Belediye ekiplerine ve bu soruna duyarlı davranan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.

Belediye ekipleri çöpleri alıyor, yarım saat sonra aynı yer çöplerle doluyor

İlçemizin sevilen Muhtarlarından Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk mahallesinde oluşan ve yer yer atılan evsel çöplerden şikayetçi. Muhtar Şentürk, kontrolsüzce atılan atıklar ve çöpler yüzünden mahallesinde kötü görüntülerin meydana geldiğini ifade ederken, bu sorun hakkında belediyeyi her aramasında olumlu karşılık gördüğünü ve mahallesindeki çöplerin alındığını belirtti. Bu yüzden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve Belediye’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan herkese teşekkürlerini ifade eden Muhtar Şentürk, vatandaşlardan bu konu hakkında daha duyarlı davranmalarını istedi.

Muhtar Şentürk, “Mahallemde yer alan Sezai Karakoç Caddesi’nde ne yazık ki çöpler ve evsel atıklar bitmiyor. Belediye ekipleri atıkları ve çöpleri temizlendikten yarım saat sonra yine çöpler, evsel atıklar mobilyadan, yatağa ve klozete kadar her şey aynı yere atılıyor. Bu soruna duyarlılıkla yaklaşan başta Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e ve Temizlik İşlerinde çalışan Müdürü’nden işçisine kadar herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.