DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere sahili yaz aylarında doluluğu ile dikkat çekiyor

Değirmendere sahili yaz aylarında doluluğu ile dikkat çekiyor

Yaz ayının gelmesi ve havaların ısınması ile sahil kenarları da hareketlenmeye başladı. Körfezin İncisi olarak bilinen ve Gölcük’ün en güzel sahiline sahip olan Değirmendere sahili yaz aylarında doluluğu ile dikkat çekiyor.

Akşam vakitleri sahil dopdolu

Değirmendere sahili yaz aylarında en kalabalık günlerini yaşıyor.  Vatandaşlar aileleri ile birlikte sahilin tadını çıkarırken, Değirmendere canlılığı ile diğer sahillere de örnek olmaya devam ediyor.  Değirmendere sahilinde her sene olduğu gibi bu senede takıcılar açtıkları stantlarla Değirmendereli vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Birbirinden güzel ve farklı tarz takılar yaz sonuna kadar Değirmendere sahilinde sergilenmeye ediyor.

Vatandaşlar Değirmendere’yi çok seviyor

Değirmendere sevdalısı olduklarını belirten vatandaşlar, “Değirmendere sahili bizim yaz akşamlarında en büyük eğlence yerimiz. Ailecek sahile inmeyi ve burada gezmeyi çok seviyoruz. Değirmendere sahili her yaş grubuna hitaben mekanları ile Gölcük’ün en güzel sahili bizce bizim sahilimiz kadar kalabalık ve aktif bir sahil yok. O nedenle biz Değirmendere sahilini çok seviyoruz ve burada vakit geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.