DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DEĞİRMENDERE SAHİLİNE YAKIŞMAYACAK GÖRÜNTÜLER

DEĞİRMENDERE SAHİLİNE YAKIŞMAYACAK GÖRÜNTÜLER
13.08.2017
766
A+
A-

DEĞİRMENDERE SAHİLİNE YAKIŞMAYACAK GÖRÜNTÜLER

İlçemiz Değirmendereli vatandaşların bu yaz sıcak aylarında uğrak mekanlardan bir yer haline gelen Değirmendere sahiline yakışmayacak görüntüler yer aldı.

Vatandaşlar, “Değirmendere sahiline bu görüntüler yakışmıyor”

Değirmendereli vatandaşların bu yaz aylarında sıklıkla uğrak mekanlarından biri haline gelen Değirmendere sahiline yakışmayacak görüntüler yer aldı. Birçok çöplerin yerlere atıldığı ve çöp kutularının ağzına kadar dolu olması sonucu çöplerin her yere saçılması kötü görüntülere yol açarken Değirmendereli vatandaşlar da bu durumlardan çok şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, “Biz bu görüntüleri görmekten bıktık. Değirmendere sahiline bu görüntüler yakışmıyor. Bu yaz aylarında kendini bilmez vatandaşların oluşturduğu bu kötü manzaralar biz vatandaşları sinirlendiriyor” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.