DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ENFLASYONUN ALTINDAKİ TEKLİFE ZAM DENİLMEZ

ENFLASYONUN ALTINDAKİ TEKLİFE ZAM DENİLMEZ

 

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, yaptığı basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, terör saldırıları başta olmak üzere, ÖSYM’nin yaptığı hata, memura teklif edilen zam ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TERÖRİSTLER KARADENİZDE BİR OYUNUN PEŞİNDE

Çelik, Trabzon’un Maçka ilçesindeki terör saldırısına değinerek, bu saldırıda hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül’e Allah’tan rahmet diledi. Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan terör olaylarına değinen Çelik Karadeniz bölgesinde son iki yıl içinde 15 terör saldırısı olduğunu hatırlatarak, “Saldırılardan sivil, asker veya polis toplamda onun üstünde şehidimiz var. Çok da yaralımız var. Karadeniz bölgesinde birileri bir projenin peşindeler mi? Bunu da çözmeye ihtiyaç var. Karadeniz’i de başka emeller için kullanıyorlar. Karadeniz bir iç deniz. Karadeniz yine Büyük Ortadoğu Projesi’nin parçası olarak mütalaa ediliyor. Karadeniz bir geçiş noktası durumda. Asya ile Avrupa’nın birleştiği nokta. Kafkasları ve Balkanları bağlayan bir denizdir. Enerji noktasıdır. İşte bu bölgede huzur yok edilmeye çalışılıyor. O halde bu bölgede kimlerin niçin kullanıldığını bilmezsek çözüm bulamayız” ifadesini kullandı.

İKTİDARIN HADİSELERİ ÖNGÖRMESİ GEREKİR

Küresel güçlerin dünyayı yeniden dizayn etmek isteğini belirten Çelik, Ortadoğu’da yapılan planları Hükümetin öngörmesi gerektiğini ifade ederek, “Hadiseleri öngöremezsiniz problemleri çözemezsiniz. Kuzey Irak’ta bir devlet kurulacak diye tutuşmaya başladılar. Amerika Birleşik Devletleri şimdi bize verdikleri silahların daha modernini PKK’ya verdi. Biz hala ilişkilerimizi götürüyoruz. Biraz şahsiyetli bir duruş sergileyin. Ortadoğu’daki problemleri çözemezsiniz. Suriye’ye müdahalenin Amerika ve Rusya’nın izni olmadan yapılması mümkün değildir. Suriye’de olan hadiseler planlı bir şekilde işliyor. Irak bölündü. Suriye bölünüyor. Bunları da tatbikata koymuşlar. ‘Bugün Kuzey Suriye’de PKK’nın oluşturacağı bir hatta izin vermeyiz’ diyorlar. Peki, yarın ne olacak. Siz bu süre içinde Amerika’ya sürekli destek verdiniz. Bunu geçmişte öngörüp   düşünmemiz gerekiyordu. Bunların tespiti yapılması lazımdı” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.