DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Evlenecekler, evinin perdesini değiştirecek olanlar EMİNELLER PERDE MAĞAZASINDA BULUŞUYOR

Evlenecekler, evinin perdesini değiştirecek olanlar  EMİNELLER PERDE MAĞAZASINDA BULUŞUYOR
06.08.2017
937
A+
A-

Evlenecekler, evinin perdesini değiştirecek olanlar

EMİNELLER PERDE MAĞAZASINDA BULUŞUYOR

Evinin perdesini değiştirmek isteyen bayanlar, evlenecek olan bayanlar perdelerimi nereden alabilirim düşüncesine kapılmadan EMİNELLER Perde sizin hemen yanı başınızda. Recep Aydemir önderliğinde güler yüzlü personeli ile sizleri en iyi şekilde ağırlamanın gururunu yaşamaktadırlar.

KALİTESİNDEN ASLA TAVİZ VERMİYOR

Kalitesi ve konforu ile kendisini kanıtlamış olan ve köklü bir geçmişe sahip olan Pierre Cardin, ürün yelpazesinde kısıtlamaya gitmemiş, varlığını sürdürdüğü her dönemde kalitesi ile ön plana çıkarak, her tarza ve zevke uygun ürünler piyasaya sunup başarı öyküsüne her yıl dünya çapında bir yenisini daha katmıştır. Her alanda yaratıcı misyonunu ortaya koyan bu marka, ev dekorasyon ürünlerinde de tüketici kesime hitap eden geniş ürün yelpazesine sahip binlerce ürünü beğeniye sunmaktadır.

PİERE CARDİN FARKINI HİSSETTİRİYOR

Bu binlere üründen bir tanesi de Pierre Cardin perde modelleridir. Her modelinde farklılığından ve gösterişinden ödün vermeyen marka, parlak kumaşların zarafetinden ve keskin duruşundan faydalanırken, ketenin rahat ve yumuşak havasından da yararlanmayı ihmal etmemektedir. 2017 Pierre Cardin perde modellerinde tavan ve taban arasında kalmayan, yerleri süpüren ve aksesuarlarla hareketlilik sağlanan modeller ön sıralarda yer almaktadır. Markanın perde modellerinde toprak tonlarının hakimiyeti gözden kaçmazken, püsküllerin varlığı ile perde bağcıkları ve perde tutucularla da muhteşem bir ahenk yakalanmıştır. EMİNELLER farkını sizde yaşamak istiyorsanız AYPA Market yanındaki Mağazasında sizleri beklemektedir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.