DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

FİYATLAR YÜZ GÜLDÜRÜYOR

FİYATLAR YÜZ GÜLDÜRÜYOR
28.08.2017
826
A+
A-

Manavlarda yaz bereketi

FİYATLAR YÜZ GÜLDÜRÜYOR

1960’tan beri halka hizmet veren çarşının en eski manavlarından Altın Manav kaliteden ödün vermeden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Oğuz, “Bizim kalitemizi bilen vatandaşlar bizi tercih ediyor”

Şeyhmus Oğuz’un sahibi olduğu Altın Manav kalitesinden ödün vermeden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Manav sahibi olan Şeyhmus Oğuz, “ Fiyatlar düştü ve biz bu ucuz fiyatlardan memnunuz. Sadece yeni çıkan ürünlerde biraz yükseliş var ama idare etmeye çalışıyoruz. Mesela incirin ilk satış fiyatının kilosu 12 TL olmasıyla birlikte diğer meyve ve sebzelerde çok bir artışın olmadığını görüyoruz. Pazarda satılan ürünlerle bizim sattığımız ürünler aynı kalitede olmadığı için ve bizim kalitemizi bilen vatandaşlar bizi tercih ediyor” dedi.

Altın Manav’ın fiyatları şu şekilde;

Meyveler;

Elma 4 TL, Şeftali 3 TL, Üzüm 3 TL, Armut 4 TL, Nektar 3 TL, Kayısı 8 TL, Karpuz 1 TL, Portakal 5 TL, Ananas (tanesi) 10 TL, İncir 8 TL ve Kavun 2 TL.

Sebzeler;

Domates 2 TL, Dolma biber 4 TL, Kırmızı biber 4 TL, Patlıcan 2 TL, Sivri ve Çarliston biber 3 TL, Kabak 2 TL, Maydanoz 1 TL, Dereotu ve Nane 1,5 TL, Kıvırcık 1 TL, Taze soğan 1,5 TL, Patates ve Soğan 2 TL, Salatalık 3 TL, Barbunya 6 TL ve Bamya 12 TL.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.