DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ IŞIL IŞIL

GÖLCÜK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ IŞIL IŞIL

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin dış cephesi temizlendi. Yapılan çalışma sonrasında binanın dış cephesi herkes tarafından çok beğenildi.

Gölcük ADSM’den yapılan açıklamada, “Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi dış cephesi D100 karayoluna cephe olan ön yüzü araçların egzoz dumanıyla ve çevresel faktörlerle beraber kirli, yağlı ve ziftler oluşmuş durumdaydı. Yaklaşık 400 m² alan temizliği 15 saat sürdü, temizlikler kompozitlerden başlanarak camlar,asma saçaklar olmak üzere tüm cephe temizlendi.Dış cephenin temizliği çalışanlar ve hastalar tarafından da çok beğenildi. Dış cephe temizliği tamamlanınca binamızın görüntüsü herkes tarafından çok beğenildi” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.