DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM HAMLESİ

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM HAMLESİ

 

Gölcük Belediyesi’nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm hamlesi büyük bir hızla devam ediyor.

Gölcük Denizevler Mahallesi, Gölcük Sanayİ Sitesi ve Gölcük Merkez olmak üzere 3 bölgede başlatılan kentsel dönüşümde; Sanayi Sitesi inşaatı başlamış ve devam ediyor. Denizevler dönüşümünde rezerv alanında yapılacak konutların temel etme töreni 16 Ağustos Çarşamba günü saat 17:00’ da Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek. Gölcük Merkez’deki dönüşümde proje ve etüt çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

DENİZEVLER DÖNÜŞÜMÜ TEMEL ATMA TÖRENİNE BAŞBAKAN GELİYOR

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Gölcük depreminde takriben 2 metreye yakın çökmeye maruz kalan Denizevler Mahallesi, Sivritepe mevkiinde belirlenen rezerv yapı alanında inşa edilecek konutlara taşınacak. TOKİ ile birlikte yürütülen projenin ihalesi yapılarak, müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. 541 adet konut, 14 adet dükkan ve 1 caminin yapılacağı proje takriben 1.5 yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Gölcük için büyük önemi olan bu dönüşüm projesinin temel atma töreni Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilecek.

GÖLCÜK SANAYİ SİTESİ YÜKSELİYOR                                                     

Artık şehrin içerisinde kalmış bulunan Sanayi sitesi, Hisareyn Karaköprü mevkiinde belirlenen rezerv alanında yapılmaya başlandı. Modern ve son teknoloji ile yapılmakta olan sanayi sitesinde muhtelif büyüklüklerde 416 adet işyeri olacak. Kasım 2016’da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan sanayi sitesi, Haziran 2018’de tamamlanacak.

GÖLCÜK MERKEZ’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kentsel dönüşümün en önemli bölgelerinden olan Gölcük Merkez yerinde dönüşüm projesinde, proje ve etüt çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile yürütülen çalışmalar neticesinde hak sahipleri ile görüşmeler başlayacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.