DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK KARADENİZSPOR, KASIMPAŞA İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTI

GÖLCÜK KARADENİZSPOR, KASIMPAŞA İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Son yıllarda altyapılarda çok önemli gelişim gösteren Gölcük Karadeniz, yaz döneminde küçük yaş gruplarında profesyonel kulüplerin altyapılarıyla hazırlık maçları oynuyor.

Bordo-Mavili ekip, geçtiğimiz günlerde de Kasımpaşa’nın U-13 ve U-14 yaş grubunu konuk etti.

U-13 VE U-14 YAŞ GRUPLARI HAZIRLIK MAÇI YAPTI

İki yıl önce küçük yaş gruplarında faaliyetlere başlayan, liglerde mücadele eden Gölcük Karadenizspor, oldukça da başarılı oluyor. Altyapısından birçok genç yeteneği çıkartan Gölcük Karadenizspor, önceki günde Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’nın U-13 ve U-14 yaş grubu ile hazırlık maçı yaptı. Gölcük Kavaklı Stadı’ndaki maçta Bordo-Mavili ekibin minikleri, güçlü rakipleri karşısında oldukça başarılı oldu.

CİNEMRE, “TÜR MAÇLARI OYNAMAYA DEVAM EDECEK”

G.Karadenizspor, daha öncede F.Bahçe, Altınordu ve Bursaspor küçük yaş grupları ile hazırlık maçında karşılaştı. Koordinatör Murat Cinemre, bu tür maçları oynamaya devam edecekleri, genç oyuncuları için çok iyi bir tecrübe olduğunu söyledi. Takımın Teknik Sorumlusu eski Kocaelisporlu Engin Öztonga da, güçlü rakipleri karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.