DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İhsaniye Merkezi ağır taşıt vasıtalarına kapatıldı

İhsaniye Merkezi ağır taşıt vasıtalarına kapatıldı

İhsaniye’nin merkezinden geçen ve İhsaniyeli vatandaşlar ve esnaflar tarafından sürekli şikayet konusu olan hafriyat kamyonları ve su fabrikalarından mal alan tırlar için mecburi yön hazırlandı.

Mecburi yönü kullanmayan sürücülere 2 Bin Lira ceza uygulanacak

Harfiyat kamyonları ve su fabrikalarından mal alan kamyonların çok sık olarak İhsaniye merkezinden geçmelerinin yarattığı sıkıntıdan dolayı ağır vasıtalar için İhsaniye girişinden mecburi yön verilmişti. Ağır vasıtaların bu kurala fazla uymamaları nedeniyle Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden bir Zabıta Memuru ve Özel güvenlik görevlisi görevlendirildi. Artık İhsaniye girişinde ve çıkışında ağır taşıt vasıtaları kontrollü olarak hazırlanan yolu kullanmak zorunda kalacaklar. Mecburi yönü kullanmayıp ta İhsaniye merkezden geçmeye devam eden araçların plakaları tespit edilerek 2 bin Lira’ya yakın cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

İhsaniyeli vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun

Uzun zaman önce başlanan ama sürücüler tarafından fazla dikkate alınması için Zabıta memuru ve özel güvenlik ile kontrollü geçişin sağlandığı İhsaniye girişindeki uygulama en çok ta İhsaniyeli vatandaşları memnun etti. Vatandaşlar, ” Ağır taşıt vasıtaları bizim için gerçekten çok büyük sıkıntı yaratıyordu. Biz bunu defalarca dile getirdik ve en sonunda ağır vasıtalar için mecburi yön yapılmıştı. Sürücülerin bu kurala uymaması nedeniyle Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden bir memur ile özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesi çok uygun olmuş. Bu sayede İhsaniye merkezi artık daha rahat olacak” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.